keskiviikko 29. elokuuta 2012

Töihin pyjamanhousuissa?

Arkeen paluu loman jälkeen on osoittautunut suhteellisen haastavaksi: aikataulut, vähäinen vapaa-aika, ennakointi & suunnittelu ja aikaiset aamut... Ainakin se aamuherääminen, en todellakaan ole mikään aamuvirkku! Yleensä se on ihan se sängystä ylöspääsy, joka tuottaa ongelmia - taidan olla torkuttamisen mestari. No, tänään oli kuitenkin pakko nousta kellon soittoon, yleensä työaikani on liukuva, mutta nyt toimistolla piti olla 8.30. Herätyskellon soidessa heräsin täydestä unesta ja olin aivan pihalla, että mitä edes tapahtuu... Ja se ylös nouseminen, tuntuu, että koko kroppa pistää vastaan tätä "normirytmiin" palaamista - olin aivan jäässä ja jumissa, ja kaiken kruunasi hyvinkin turvonnut olo. Mukava aamunaloitus siis kaiken kaikkiaan!

Tälläisenä aamuna "sopivan" asun valinta on tietysti tärkeää onnistuneen päivän kannalta, mutta toisinaan erittäinkin hankalaa. Vaatteet eivät saa kiristää, mikään hieman epävarman tai itsetietoisen olon tuova vaate ei käy ja siistiltäkin pitäisi näyttää... eikä valintaan ole käytettävissä montaakaan minuuttia, kun sitä Hesariakin tuli luettua liian pitkään. Edellämainitun huomioon ottaen valintani oli minulle hieman erikoinen - poistun harvoin mukavuusalueeltani, joka tarkoittaa, että käytän hameita & mekkoja lähes aina - mutta tänään päälleni eksyivät housut. Noh, pyjamanhousuja muistuttavat ja mukavuudeltaan yhtä loistavat, mutta jokatapauksessa, housut kuin housut.




Eipä kai niitä kukaan pyjamanhousuiksi luullut, aika hyvin asua sai skarpattua jakulla ja siistillä, istuvalla topilla. Mutta viihdyin asussa yllättävän hyvin - mukavuudessahan noita ei varmaan voita mikään. Housut ovat Ivo Nikkolon kesämallistosta, 100% liehuvaa silkkiä, pehmeät ja hyvin laskeutuvat. Jalkoihin Zindan mustat korkkarit pikkuplatolla ja kamat kantoon Furlan ikisuosikkilaukussa.





Semmoisia siis tänään, suhteellisen mielikuvituksetonta, mutta toimivaa. Ja loppujen lopuksi päivä on ollut ihan onnistunut tai ok nyt vähintäänkin. Nyt ajoissa nukkumaan, josko huomisen herääminen olisi sitten jo hieman helpompaa?

2 kommenttia:

  1. On kyllä hyvännäköinen kokonaisuus. =) Astetta rennompi, mutta silti siisti.
    Omat pyjamapöksyt jääneet käyttämättä. Odotan hetkeä, milloin uskallan ne ylle vetää..

    Mitä pimeämpi tulee, sitä vaikeampi on herätä. Pitäisi varmaan kokeilla kirkasvalolamppua. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tiedätkö, sun pyjamapöksyista alunperin varmaan inspiroiduinkin, en ollut aiemmin edes ajatellut, että voisivat olla niinkin hyvännäköiset päällä. Ja päälle vain ne sun omat, nehän oli upean näköiset sun jalassa!

      Poista

Kiva, kun päätit jättää kommentin!