sunnuntai 26. elokuuta 2012

Uudet kouluvaatteet... eikun siis..

Eikös syksyn saapuessa ole tapana ostaa uusi koululaukku, uudet vaatteet ja kengät? Taisin käyttää sitä tekosyynä viime viikolla, Tallinnassa & ihan täällä Helsingissä. Koulu ei kylläkään minun kohdallani alkanut, mutta kesäloma on nyt ohi ja töihin paluu edessä... Hyväksytäänkö se? Ja tietysti sitä kuuluisaa elämänkouluahan tässä koko ajan käydään... Joojoo, selityksen makua.

No, uutta laukkua en ostanut, mutta vaatteita ja kengät tuli hankittua. Kengät ovat ihan täältä Helsingistä, Wondersin kiiltonahkakorkkarit Ziosta. Väri oli herkullinen punainen, ja sopii täydellisesti vanhan Francesco Biasian laukkuni kanssa. Pohjat ovat kumia, ja korko maltillinen & tukeva, joten sopivat loistavasti ihan päivittäiseen käyttöön.





Tallinnassa vieraillessa haluan aina käydä Eestiläisen Ivo Nikkolon liikkeessä. Välillä sieltä ei tunnu löytyvän mitään, mutta välillä - no, tuntuu että puolet mallistosta olisi sopivia juuri minulle... Vaatteet ovat laadukkaita, niissä on käytetty paljon luonnonmateriaaleja, ja leikkaukset ovat monilta osin kuitenkin niin klassisia etteivät aivan yhden sesongin ihmeiksi jää. 





Kuvat Ivo Nikkolo


Sovittelin liikkeessä useampiakin eri housuja, joka on minun kohdallani aika erikoista - yleensä päältäni löytyy hame tai mekko. Sopivia löytyi useampikin pari, mutta päädyin yläpuolella keskimmäisessä kuvassa oleviin, lähinnä vyötärön ja kunnon taskujen vuoksi. Housujen pinta ei luonnossa ole ihan noin kiiltävä, joten ne on helppo yhdistää arkeen sekä juhlaan asusteita ja yläosaa vaihtelemalla. Taitaa vähitellen tulla selväksi, että suosin monikäyttöisiä vaatteita, varmaan helpompi perustella ostotarve itselle, kun käyttötapoja on useita.

Housujen lisäksi ostin sieltä myös helmikaulakorun, oikeastaan kyseessä on varmaan statement necklace, tai jopa helmikaulus, sen verran näyttävä se on. Vilkaisin sitä torstai-iltana ohimennen, mutta se jäi sen verran kaivelemaan, että perjantaina oli palattava sitä hakemaan. Ja hyvä niin...



Alemmassa kuvassa värit ovat paremmin kohdillaan, eli ihan normaali helmenvaalea se on väriltään. Eikä Tallinnanreissua ilman visiittiä Zaraan, samat tuotteethan siellä aika lailla on, mutta monesti hinnat ovat reilustikin Suomea halvemmat... Niistä lisää kun päivävalo riittää taas kuvaamiseen.

No, nyt se kesäloma on sitten loppu, huomenna arki alkaa jälleen ja työt kutsuvat. Viimeisen lomapäivän käytin niinkin mielyttävästi kuin pyykinpesun, silityksen ja kodin suursiivouksen merkeissä. Onpahan ainakin paluu arkeen helpompi (ainakin toivottavasti), kun koti on kunnossa, ja koko garderoobi käytössä. Neljän viikon loman jälkeen pehmeä lasku olisi enemmän kuin mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun päätit jättää kommentin!