keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hel_ FWRD

Viime viikon aurinkoiset päivät houkuttelivat kuljeskelemaan ympäri kaupunkia - puistossa istuskelua, terassilounaita, jäätelöä, siis lomailua sanan parhaassa merkityksessä ainakin allekirjoittaneen mielestä. Siinä haahuilessa muistui mieleen Senaatintorilla ollut muotikylä,  Hel_FWRD/ Fashion Village. Tapahtuman tietojen mukaan tarkoituksena oli koota tämän hetken suomalaisen muotisuunnittelun kiinnostivimmat nimet 15 päiväksi Senaatintorille, ja tarjota muotilöytöjen lisäksi muotinäytöksiä, kauneusvinkkejä sekä muita oheistapahtumia.

No, täytyy sanoa, että odotin tapahtumalta hieman enemmän, jotenkin paikalla ollessa tuli vaikutelma, että kontit oli tuotu paikalle lähinnä turisteja varten, mikä tietysti saattoi hyvinkin olla totta. Mikäpä sen parempi tapa esitellä suomalaista suunnittelua kuin siellä missä turisteja on jo valmiiksi. Mutta jos itse tapahtuma osoittautua kohdallani hieman pettymykseksi, yksi kontti (tai kontinpuolikas) yllätti erittäin positiivisesti ja paperikassin kanssahan sieltä tuli poistuttua. Katri/n kontissa oli esillä jo uusia autumn -  winter 12/13 kokoelman vaatteita ja paikalla oli itse ihana Katri. Siinä rekillä vaatteita tutkiskellessä en voinut lakata hipelöimästä eläväpintaista villaa, jota oli hupun, jakkujen & mekon muodossa.

  
Kuva katri/n
  
Kuva katri/n 



Huppuakin tuli soviteltua, mutta mukaan lähti tämä:



Moss mini jacket, ihanan pehmeä ja monikäyttöinen villasekoitejakku. Monisävyisen ja pehmoisen pinnan takia jakku käy loistavasti arkikäyttöön yhdistettynä esimerkiksi peruspaitapuseroon ja mustaan kynähameeseen (mun luottotyöasu), mutta toimii rennomassakin menossa yhdistettynä esimerkiksi farkkuihin ja korkoihin. Taas juhlakelpoinen superhelppo yhdistelmä syntyy kun alle pukee pikkumustan, ja jalkoihin sirot stiletot.


Koitin saada vangittua kuvaan pinnan elävyyttä, sekä kaunista pyöreähköä hartialinjaa, mutten tainnut siinä suuremmin onnistua. Kävikös joku muu Senaatintorilla, ja jos niin mitäs tykkäsitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun päätit jättää kommentin!