lauantai 1. syyskuuta 2012

Heavy rain


Kuukausi vaihtui Syyskuuksi, ja tuntuu sille, että syksy alkoi samantien oikein todenteolla. Iltapäivästä jatkunut sade ajoi vilkuilemaan nettikauppojen kumisaapasvalikoimia, ja vihdoin sain aikaseksi tehdä myös tilauksen. Olen käyttänyt Hunterin saappaita aiemminkin, ja ollut tyytyväinen sekä lestiin että laatuun, joten samalla merkillä jatkettiin edelleen.  


Hunter Belzise täältä

Hunter Regent täältä

Hunter Melrose Tall täältä

Valinnanvaraa saappaissa todellakin riittää, mutta omalla kohdallani yksinkertaisuus vei jälleen kerran voiton. Myös suhteellisen "siro" ulkomuoto on ehdoton plussa, näin ollen saappaat eivät pistä silmään (ainakaan kovin pahasti) jos sade vaikka loppuukin kesken päivän. Mietiskelin pitkään Hunter Belzisejä, niissä viehätti "nahkamainen" pinta, mutta en ole nähnyt kenkiä koskaan luonnossa ja kun kuvaa tarpeeksi kauan tuijotti, muuttuivat kengät mielessäni "barbien muovisaappaiksi", siis sellaisiksi koviksi koppuroiksi. Huippuyksinkertainen Regent olisi ollut varma valinta, mutta päädyin kuitenkin Melrose Talliin. Olen miettinyt kyseisten saappaiden hankintaa jo pidempään, ja nyt ne olivat poistuvien tuotteiden joukossa - eli viimeinen mahdollisuus. Onneksi omaa kokoa oli vielä, klik klik vaan, ja nyt (tai maanantaina) ne ovat matkalla tännepäin. Mukaan klikkailin vielä sateenvarjon, mielessäni sade ja myrsy, tuon alle pystyy piiloutumaan kokonaan, ja näkee vielä minne on matkalla.

Hunter Bubble täältä

Saappaat ja sateenvarjon tilasin Country attirelta, sieltä olen tilannut saappaita aiemmninkin hyvällä menestyksellä. Toimitus on ilmainen, ja ainakin aiemmin se on ollut myös nopea, kuvittelisin paketin saapuvan ensi viikon aikana, vaikka sivuilla sanoittiinkin toimituksen olevan 2-14 päivää.

Täällä ollaan nyt valmistauduttu syksyn tuloon, mites siellä? Nyt taidankin kaivaa villalangat & sukkapuikot esiin ja jatkaa varustelua uusilla villasukilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun päätit jättää kommentin!