maanantai 24. syyskuuta 2012

Muutos suunnitelmiin

Viime viikko osottautui juurikin niin kiireiseksi kuin olin kuvitellutkin... Aamuntorkku onnistui herättämään ihmetystä toimistollakin ilmestyessään paikalle ensimmäisenä, asia jota ei ole pahemmin tapahtunut. Yritys saada kaikki hommat hoidettua ajoissa johtui paljolti siitä, että viikonlopuksi piti olla ihanaa ohjelmaa, kera rakkaan ystävän. Niin, piti.

Laukku Lancel, Kengät Zinda, Paita Massimo Dutti, Hame Glamorous

Viikonloppun suunnitelmiin kuului reissu toiseen kaupunkiin, shampanjaa, korkeita korkoja & "ulkoilua" ravintolan puolella hyvän ystävän seurassa. Mutta sairastuminen ei tarkista kalenterista sopiiko nyt saapua paikalle, ja suunitelmat täytyi peruuttaa.

Olen todella huono "äkkikäännöksissä", ja todettuani, ettei voi mitään, päätin jäädä kotiin ja viettää rauhallisen viikonlopun hyvän kirjan kera. Kuitenkin suunnitelmieni muutoksesta kuultuani veljeni alkoi houkutella minua heidän luokseen "maalle". Tarjolla oli kuulemma itsekasvatettua luomukanaa, tietysti loistavaa seuraa ja metsä täynnä puolukoita. Kerran jo kieltäydyin - en oikeastaan koskaan tee mitään ex tempore - mutta hetken töissä tietokonetta tuijoteltuani, ilmoitinkin lähteväni kotiin vaihtamaan varusteita paremmin metsään sopiviksi.

Niimpä viikonloppu sujui korkokenkien & silkkipaidan sijaan goretexeissä, metsässä kulkien ja koiraa halaillen. Niin, ja tietysti sitä shampanjaa sekä hyvää ruokaa nauttien, veljeni on todellinen viinifriikki. Ja nyt pakkasessa on itsekerättyjä puolukoita sekä mustikoita. Eli kaiken kaikkiaan, erittäin onnistunut ja rentouttava viikonloppu, vaikkei suunnitelmia noudattanutkaan. Onneton bloggarinalku ei muistanut kaivaa kameraa kertaakaan laukusta, pahoittelut siitä.

2 kommenttia:

  1. Hetki poissa kaupungin vilinästä tekee aina hyvää! =) Kameraa ehtii kantaa muutenkin mukana, niin ihan kiva, että sai rentoutua ilman stressiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Olin kyllä tosi iloinen, että lähdin. Joo, "hölmöähän" se on väkisin kameran kanssa heilua, tajusin vaan myöhemmin kuinka kivoja kuvia sieltä aurinkoisesta metsästä olis saanut! Ehkä mä vielä opin... :)

      Poista

Kiva, kun päätit jättää kommentin!