maanantai 23. heinäkuuta 2012

Ihana Essie

Kynsien huoliteltu ulkonäkö on ollut minulle "aina" tärkeää. Olen kokeillut niin geeli- kun akryylirakennekynsiä, oman kynnen geelausta sekä kestolakkausta. Näiden kanssa ongelmaksi muodostuu se, että omat kynteni kasvavat niin nopeasti. Normaalistihan se on tietysti mukava asia, mutta rakennekynsien yms yhteydessä se tarkoittaa sitä, että kynnet ovat siistin näköiset vain pari viikkoa, joka tekee huoltovälistä todella lyhyen.

Nyt olenkin jo luopunut kaikesta ylimääräisestä ja keskityn vain lakkailemaan itse kynsiäni. Olen kokeillut kynsilakkamerkkejä laidasta laitaan, Diorista ja Chanelista Mavalaan sekä Maybellineen, Orlyn ja Opin kautta Essieen. Essiestä on kuitenkin muodostunut vakkarilakkani. Värivalikoima on loistava, ja voimakkaatkin värit peittävät sekä levittyvät hyvin.

Untitled #3
Kuva Polyvore


Alle laitan kerroksen suojaavaa ja vahvistavaa aluslakkaa Rock Solid, sitten pari kolme värilakkakerrosta, joista tämän hetkinen suosikkini on upea lämminsävyinen punainen Fifth Avenue. Viimeistelyyn pikakuivattava, upean kiillon antava päällyslakka Good to go. Päälyslakkaa saatan lisätä parin päivän välein, tuomaan lisää kiiltoa, mutta muuten lakkaus pysyy siistinä jopa viikon. Ainoastaan kynsinauhan vierestä näkyy kynnen kasvu, josta huomaa, ettei manikyyri ole enää täysin tuore.


Ja lopputulos

Kosmetiikan ollessa kyseessä uskollisuuteni on kuitenkin horjuvaa, joten olen valmis kokeilemaan myös muita lakkoja, tietysti vahvojen suositusten ympäripuhumana. Omia suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun päätit jättää kommentin!