maanantai 16. heinäkuuta 2012

I need nothing but...

Muutama viikko sitten myin vähälle käytölle jääneen LV Speedyni, ja heikon logiikkani mukaan kaapissa olisi nyt uuden laukun mentävä aukko! "Järkevin" vaihtoehto olisikin varmasti joku nude-sävyinen laukku, sillä sellaista ei tällähetkellä kokoelmastani löydy lainkaan... Mutta nude-sävyjä on niin paljon, että täydellisen valitseminen tuntuu mahdottomalta. Tässä voisi olla muutama varteenotettava vaihtoehto:


Untitled #1
Myötäpäivään Mulberry, Miu Miu & Lancel

Tosin tuo Lancelin Brigitte Bardot laukku ei ole nahkaa vaan alcantaraa, joten sen puhtaanapito voisi olla turhan haasteellista, varsinkin kun ihan "arkilaukkua" olen etsimässä.


Se mitä jostain syystä tekisi mieli on kuitenkin jotain aivan muuta: oranssia!

Untitled #2
Myötäpäivään Lancel, Miu Miu & Mulberry







Kuvat Polyvore

En tiedä vaikuttaako tuohon oranssinhimoon nyt tämä sateinen sää, ja vielä edessä oleva loma vai mistä on kyse. Uskoisin kuitenkin, että tuollainen väripilkku istuisi ihan hienosti myös syksy- ja ehkä jopa talvikäyttöön - talvella kun tulee usein pukeuduttua pääasiassa mustaan ja valkoiseen.

Mutta nyt talviajatukset johonkin todella kauas, ja matkaa bookkailemaan. Suunnitelmissa oli jälleen kerran Ranskan riviera, mutta Alexa Dagmarin ja P.S I love fashionin Lindan Kreetasuosituksia luettuani taidan antaa Kreikalle mahdollisuuden kaikkien näiden vuosien jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun päätit jättää kommentin!