sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Smoothieita

täälläkin... Joululahjaksi saatu blenderi on osoittautunut kelpo kapistukseksi ja sillä tulee surrautettua jos jonkinlaisia sekoituksia..
Proteiinipitoisista lempparein on tällä hetkellä hyvinkin perinteinen rahka-mansikka-banaanismoothie, lisänä muutama lusikallinen Cocovin smoothie mixiä. Toinen suosikki on veriappelsiini-mansikka-banaani hunajalla makeutettuna. Vielä en ole uskaltautunut vihersmoothieta kokeilemaan, mutta kai niidenkin aika vielä koittaa - hyviä reseptejä otetaan mielellään vastaan.
Hauskinta on ollut huomata, että samalla hedelmien syönti on muutenkin lisääntynyt: jos en tee smoothieta, huomaan pilkkovani iltapäiväevääksi hedelmäsalaattia jogurtin seuraksi, ja pakkaavani lisäksi mukaan kourallisen pähkinöitä. Kaikenkaikkiaan tavoitteet useammin syömisestä alkavat olla täyttymässä - töihin lähtee mukaan lounaan lisäksi kaksikin välipalaa... Ja ei voi kieltää, kyllä se näkyy myös jaksamisessa ja olossa muutenkin! niin, ja laukun koossa, kolme- neljä eväsrasiaa vie aikas paljon tilaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun päätit jättää kommentin!