tiistai 23. lokakuuta 2012

Something soft

Asun vanhassa talossa, joka viilenee syksyn tullen ja on talvella välillä suorastaan kylmä. Ensimmäinen asia, jonka sängystä noustessa kohtaa on jääkylmä lattia... Tai siis oli.

Selailin Alexan blogia jollain automatkalla ja sen innoittamana päädyin surffailemaan Mattotukun sivuille, mistä löysinkin kivan oloiset matot makuuhuoneeseen. Hieman hirvitti tilata mattoja näkemättä, ja vielä kun väriksi valikoitui "hopea", oli fiilis kieltämättä  jännittynyt, kun mattojen toimitusta odottelin. Harmaa kun voi helposti olla myös hieman "likaisen" värinen... Mielestäni väri oli kuitenkin juuri oikea kaappien & tyynyjen sävyyn nähden ja olen ollut laatuun todella tyytyväinen - ainoa huono puoli oli mattojen lattaialle liukuminen, mutta sekin korjaantui liukuestematolla!

Edelleenkään en aamulla herätessäni mattoja muista, ja joka aamu, kun paljaat jalat tavoittavatkin pehmeän maton kylmän lattian sijaan, kasvoilleni leviää idioottimaisen tyytyväinen hymy! Olisi ehkä pitänyt hankkia matot jo aiemmin, kun niiden ansiosta aamu tuntuu alkavan paremmin...

4 kommenttia:

  1. Kaunis sisustus. Itsekin Mattotukkua olen hyödyntänyt ja kyllä hyvin tyytyväinen ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia! Minäkin olin kyllä Mattotukkuun tosi tyytyväinen, matto on laadukas ja palvelu pelasi. Kävin kurkkimassa blogejasi, täytyykin tutustua oikein ajan kanssa. :)

      Poista
  2. Ihana. Näitä elämän pieniä asioita, jotka oikeasti pelastavat aamun jos toisenkin. =)

    Meillä on patterit niin lämpöisellä, että ei onneksi ole tarvinnut hirveästi aamuisin vielä palella. Aiemmassa kämpässä parvekkeen ovesta tuuli niin, että verhokin vähän heilui ja talvella lattia oli oven edestä ihan jäätävän kylmä, joten olen kovin kiitollinen tästä "kuumuudesta". ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On se hassua, että pehmeä matto varpaiden alla voi tehdä niin paljon. :)

      Tää on tosiaan niin vanha talo, et ikkunoistakin vetää, mutta suurin ongelma on ilmeisesti se, et patterit on liian pienet lämmittämään koko tätä tilaa. Pahimmillaan talvella lämmintä on 16 astetta, ja mä soittelen huoltomiehille et kävisivät lisäämässä lämpöä keskuslämmitykseen... Ja sit yksiöissä asuvat paahtuu... :)

      Poista

Kiva, kun päätit jättää kommentin!