keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Näen keltaista...

Jos muuten tiedolta olisi onnistunut välttymään, niin viimeistään katukuvasta sen huomaa, jo heti keskiviikkoaamuna - Stockan Hullut Päivät ovat taas käynnissä. Monelle ne ovat kauhistus, toisia ei kiinnosta lainkaan, ja sitten on meitä, joille ne ovat odotettu tapahtuma (jos niin nyt oikeasti edes voi sanoa). Omalta osaltani valmistautuminen alkaa viimeistään silloin, kun kuvasto putoaa postiluukusta. Ensin kuvasto selataan nopeasti läpi, jotta saadaan yleiskäsitys tarjonnasta, sitten tutkitaan tarkemmin ja lopuksi ympyröidään kiinnostavat tuotteet...



Usein kuitenkin käy niin, että ympyröidyistä tuotteista vain murto-osa päätyy kassalle asti -vaihtelevista syistä. Tuo Bossin mekko & Nachtmannin kynttelikkö täytyy kyllä vielä kaydä tsekkaamassa... Ja kosmetiikkaa, sukkahousuja sekä ruokaa tarttuu mukaan jokaisilta Hullareilta. Mutta sehän on perusteltua, nehän on kulutustavaraa, jota kuitenkin ostaisin! :)

Ja Hulluilla Päivillä käymisen suhteen taidan olla ihan omaa luokkaani - käyn siellä lähes poikkeuksetta jokaisena päivänä, ja vielä nautin siitä. Ainakin jollain tasolla... Koen sen tunnelman, jonot ja ahtauden jollain tavalla "miellyttäväksi", siis jos itselläni ei ole kiire, en ole nälkäinen, janoinen tai hikinen.

Mites siellä, kierrättekö Stockan kaukaa sen muututtua keltaiseksi vai vetääkö haamutunnelma teitä puoleensa?

2 kommenttia:

  1. Tuo kynttelikkö on kyllä upea. Vähän olisi kutkuttanut myös Gantin edulliset pyyhkeet,mutta kierrän kaukaa niin kauan, kuin tuo keltainen kammotus on käynnissä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahha, ilmeisesti sun kommentti tarkoittaa ettet nauti Hullujen päivien tunnelmasta... :) Gantin pyyhkeet oli kuulemma mennyt heti, eli niistä olisi joutunut jo ihan taistelemaan!

      Poista

Kiva, kun päätit jättää kommentin!