tiistai 5. helmikuuta 2013

I say yes

Alkuvuodesta suunnittelin uuden harrastuksen aloittamista - joka on minulle jo paljon, sillä olen todella huono kokeilemaan uusia asioita. Lähtökohtaisesti vastaukseni on EI, jos minulle jotain ehdotetaan, mutta nyt olen tietoisesti koittanut sitä muuttaa. Jos ei muuten niin ainakin miettimällä hetken miksi ei, ja onnistunut näin toimimalla yllättämään sekä itseni että muut... Yhteinen seinäkiipeilyreissukin odottaa jo lähitulevaisuudessa.

Mutta siis siihen uuteen harrastukseen... Jossain mielenhäiriössä ilmoittauduin astangajooogan alkeiskurssille, ja kurssi on nyt jo käyty. Ensimmäisellä tunnilla joogaohjaaja korosti, että jooga on paljon muutakin kuin urheilua, että harjoitteluun tulee sitoutua, toki kroppaansa kuunnellen. Aloin miettiä asiaa kurssin puolivälissä - tämähän saattaisi toimia, sillä olen kaivannut elämääni säännöllisyyttä. Harjoittelun mukanahan saan siis liikuntaa, vahvistan keskittymistäni ja rauhoitun. Ei, en ole mitenkään hurahtanut, mutta olo harjoittelun jälkeen on ollut virkeä ja jotenkin rauhallinen, unohtamatta mukavaa polttelua sekä yläkropassa että vatsalihaksissa.



Kuva Weheartit
Kuvat Weheartit
Nyt siis edessä on oman joogamaton hankinta - muutenhan pärjään ihan perusurheiluvaatteilla. Saa nähdä kauanko tätä intoa kestää, tavoiteharjoittelumäärä kuusi kertaa viikossa kuulostaa ihan utopistiselta, mutta jos edes sen kolme harjoitusta saisi viikkoon mahtumaan.

Ja nyt kyllä täytyy myöntää - ei harmita yhtään, että "uskalsin" kokeilla uutta - taidan siis jatkaa jees-linjalla.

Mites teillä, Uudenvuodenlupaukset toteutuksessa vai jo unohduksissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun päätit jättää kommentin!