sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Something blue

Superyksinkertainen mekko-jakku-yhdistelmä viimeviikolta... Sininen mekko toi kivasti väriä muuten niin virallisen mustan jakun kanssa...  Ja statement-koru kaulaan, niin asusta tuli vähän näyttävämpi.

Mekko Zara, Vyö Mango, Jakku H&M, Koru Lindex ja Kengät Your face



Vähän lyhythän tuo mekko tosin taitaisi olla ihan niihin virallisempiin juttuihin... Onneksi ihan aina ei tarvitse olla niin virallinen!

Mites te, joudutteko miettimään asuja usein myös työn kannalta?

2 kommenttia:

  1. Oikeastaan enimmäkseen tulee mietittyä töihin asuja. Asiakastyöhön edellytetään astetta siistimpää, mutta toimistolla taas suurin osa on farkuissa ja villapaidassa. Asuja on siis pakkokin miettiä, että ne sopisivat eri tilanteisiin.

    Tuollainen mekkoasu näyttää yhtä aikaa siistiltä ja rennolta. Vastaava toimisi varmasti hyvin omassakin työpukeutumisessa. Sinulla on ollut muitakin kivoja asuja, joista voisi inspiroitua, jos vaan jaksaisi suunnitella asuja taas enemmän. -MK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, tokihan se menee niin, että työnkuvan mukaan ne asut valitaan. Niinä väsyneinä ja kiireisinä aamuina saattaa välillä käydä mielessä, että olisinpa mies - valitsisi vain skrakan & paidan ja heittäisi puvun päälle. :) tosin se voisi käydä pidemmän päälle tylsäksi...

      Poista

Kiva, kun päätit jättää kommentin!